Rejetærte med spinat

Rejetærte med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Prinsesse Zelda

Indsendt :      Red :
Rejetærte med spinat, billede 4 Rejetærte med spinat, billede 1 Rejetærte med spinat, billede 2 Rejetærte med spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Lidt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
500 gram Spinat, frisk nippet for stilke
250 gram Rejer uden skal, kogte
   
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Bland de 2 slags mel. Findel smørret heri og tilsæt koldt vand og salt. Ælt dejen sammen og lad den hvile koldt en times tid.
Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform med den.

Skyl spinaten grundigt, hvis der bruges frisk spinat, og damp den kort i det vand der hænger ved. Frossen spinat skal blot optøs.

Tryk spinaten fri for vand og hak den groft. Bland den med rejerne og læg det på tærtedejen.

Pisk æg, fløde og salt og peber sammen og hæld det over.

Bages ved 200 grader i 35-40 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 78760 gange,
og udskrevet 1373 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15060 (3585 kcal)
KJ pr. Pers. 2510 (597 kcal)
Vægt ialt 1815 gram
Vægt pr. Pers. 302 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 829 KJ (197 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 14.8 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-04-20 09:46:45
Dejlig tærte. Velegnet som forret eller bare en let aftensmad