Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Michaela og Kaja's pastasalat

Michaela og Kaja's pastasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ilovejb

Indsendt :





Ingredienser:
 pasta evt. grovpasta
1 frisk lækket salat hoved
 nogen dejlige friske Agurker og tomater
 noget stægt bacon
 olie (på pastaen mens den koger)
 Meget vigtig IKKE brug OlivenOlie!
 da det ikke må steges! det er alt for kræft kaldene!
 noget dejligt kød det er lige meget hvad for noget men b.la (øksekød,kylling)
 noget dejligt lækkert frisk frugt ved siden af (; b.la noget (melon,vindurer,æbler,jordbær)
 eller evt. bruge det til dessert med lidt flødeskum (:
 


Opskrift:

man tager vand i en gryde og sætter den til at koge, når det koger sætter man pastaen i og lad det koge i 10-12 min

steg kød og becon

begynde at skærre grønsager og frugten ud

kom det ned i nolge skåle, eller lav en stor skål med det hele

lav en lille dressing eller lidt olie ned over pastaen

evt. lidt nødder hvis man vil det

server den med noget fluts eller andet brød

velbekommen

Tips:

pastaen kan koge over kødet skal ikke steges for længe







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9674 gange,
og udskrevet 39 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-05-23 13:19:00
Det er "kun" JUMFRU olivenolie som man ikke kan stege i - hvis man interesserer sig for syd europæisk mad så ved man også at det er et stort No Go da det også (kan) blive besk.


bla bla  -  2012-07-29 16:33:53
Olivenolie kan ved opvarmning omdanne sine polyumættede fedtsyrer til transfedt syrer, der netop er de usunde. Der skal ikke nær så meget varme til før dette sker, som ved før eksempel raps olie. Så skal man stege for eksempel kylling, eller andet der skal steges over høj varme, er olivenolie (eller for den sags skyld, kokos olie)ikke det bedste valg.


maria  -  2011-07-01 14:47:25
kommentar... Øhhm... jo brug netop olivenolie til at stege i. Olivenolie indeholder flest enkeltumættede fedtsyrer, som klart er de bedste at stege i, da disse IKKE ændrer form til de dårlige transfedtsyrer som er kræftfremkaldende. Olivenolie og rapsolie, er at foretrække til stegning!


ilovejb  -  2011-06-25 17:21:46
håber i kan lide den :)