Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Citronlaks II

Citronlaks II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
800 g.laksefilet med skind
 smeltet smør til pensling
3/4 tsk.citronpeber
1/2 tsk.groft salt
 
 Smør:
150 g.blødt smør
4 tsk.friskhakket citronmelisse
1 tsk.citronsaft
 


Opskrift:

Skær laksefileten i ca. 4 cm brede stykker (ca. 100 g pr. stk.). Skær hvert stykke midt igennem på langs, uden at skære igennem skindet. Bøj de 2 tynde skiver til hver side, holdt sammen af skindet i midten. Læg lakseskiverne på en smurt bradepande. Pensl med smeltet smør og drys citronpeber og salt over. Steg laksen i 10 min. ved 200 grader C.

Smør:
Rør smørret sammen med resten af ingredienserne og lad det stå koldt i mindst to timer

Tilbehør:
Aspargeskartofler og sukkerærter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18572 gange,
og udskrevet 313 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu