Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mors chokoladekage

Mors chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt :





Ingredienser:
125 g.smør eller margarine
300 g.sukker
3 æg
300 g.mel
1 tsk.Bagepulver
2 tsk.Vanillesukker hellere vanillekorn
3-4 spsk.kakao
2 dl.mælk
 
 Glasur:
100 g.smør
2 spsk.Kakao
200 g.flormelis
2 spsk.Stærk kaffe
 Lidt vanillekorn
 


Opskrift:

Tilberedningstid: ca 1 time heraf ca. 35 min. I ovnen.
Ovntemperatur: 180
Bagetid: 35 min.

Sådan gør man:
Smør og sukker røres hvidt og skummende. Tilsæt æggene ét ad gangen. Bland mel, bagepulver, kakao og vanillekorn og tilsæt dette skiftevis med mælken.
Hæld dejen i en smurt bradepande, ca. 20X30 cm, og bag kagen ved 180 i ca. 35 min., til den er gennembagt. Afkøl den på en bagerist dækket med et klæde.

Smørret til glasuren smeltes halvvejs irøres kakao, flormelis og kaffe. Rør det godt sammen og smag til med vanille.

Smør glasuren over den lunkne kage, så bliver den blank. Lav et mønster i glasuren med en gaffel.

Tips:

Rigtig god til studerende da den ikke er vildt dyr at bage, og faktisk holder sig længe




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7545 gange,
og udskrevet 101 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu