Tilberedningstid: ca 1 time heraf ca. 35 min. I ovnen.
Ovntemperatur: 180
Bagetid: 35 min.
Sådan gør man:
Smør og sukker røres hvidt og skummende. Tilsæt æggene ét ad gangen. Bland mel, bagepulver, kakao og vanillekorn og tilsæt dette skiftevis med mælken.
Hæld dejen i en smurt bradepande, ca. 20X30 cm, og bag kagen ved 180 i ca. 35 min., til den er gennembagt. Afkøl den på en bagerist dækket med et klæde.
Smørret til glasuren smeltes halvvejs irøres kakao, flormelis og kaffe. Rør det godt sammen og smag til med vanille.
Smør glasuren over den lunkne kage, så bliver den blank. Lav et mønster i glasuren med en gaffel.
Tips:
Rigtig god til studerende da den ikke er vildt dyr at bage, og faktisk holder sig længe
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8527 gange, og udskrevet 141 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider