Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Broccoligratin - fedtfattig udgave

Broccoligratin - fedtfattig udgave, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lise

Indsendt :





Ingredienser:
4 spsk.hvedemel
4 dl.minimælk
3 dl.grønsagsvand
8 æg m/l
 salt
 peber
750 g.broccoli/ blomkålsblanding
400 g.optøede rejer
 smørklatter
 rasp
 


Opskrift:

Kog grønsagerne let – gem 3 dl. vand. Pisk melet ud i den kolde mælk. Hæld blandingen i en gryde sammen med grønsagsvandet og kog det op under piskning. Kog det godt igennem. Tag gryden fra varmen og lad det svale lidt af. Skil æggene og pisk blommerne i den lune blanding, lidt af gangen. Pisk hviderne meget stive og vend den forsigtig i til sidst.
Smør et stort ildfast fad med smør og drys det med rasp.
Grønsager og rejer fordeles i fadet og herover hældes æggeblandingen. Rasp og smørklatter drysses over.
Bages ved 175 grader i ca. 40 min.
Husk endelig ikke at åbne ovndøren før gratinen er helt færdig.




Tips:

Server gerne med grovflutes og lidt smeltet smør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10110 gange,
og udskrevet 198 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Missrefsgaard  -  2011-08-27 21:48:35
Udemærket ret synes dog der manglede en del krydderier, så det vil jeg nok søger for næste gang. men meget mættenede ret


Ulla  -  2011-04-26 06:51:07
Den er lækker og let at lave.