Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Liv's Trekornsbrød

Liv's Trekornsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Kan godt fryses

Indsendt af : Action_Liv

Indsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
1-2 spsk.salt
2 spsk.olie
7 dl.lunkent vand
 
100 g.sesamfrø
100 g.hørfrø
50 g.solsikkekerner
300 g.grahamsmel
400 g.hvedemel
 


Opskrift:

Rør gær, salt, olie og vand sammen i en skål. Tilsæt resten og kom kun lidt mel i adgangen.
Lad dejen hæve i 1 time i skålen.

Fordel dejen i 2 smurte brødforme, og lad der efter dejen hæve i 20 min.

Bag brødene i ovnen 1 time ved 225 grader. Kig til det en gang imellem.
God fornøgelse :)

Tips:

Lidt mere mel kan måske godt være nødvendigt, men ikke for meget. Bag det om aftenen, så er det næsten stadig som nybagt om morgenen. Man kan også lave det som boller, så skal der bare bruges æg til at pensle, hvis man har lyst. De skal dog ikke hæve lige så meget varme, og skal ikke bruge lige så meget tid i ovnen og til at hæve.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (22 stemmer)

Opskriften er vist 8519 gange,
og udskrevet 214 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ibci  -  2011-09-11 11:02:40
Jeg bruger gerne lidt fuldkornsmel i også:-) Bager dette brød flere gange i ugen:-)


Action_Liv  -  2011-03-29 18:53:40
20 pers. til begge brød.