Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter i fad ( stegeso )

Koteletter i fad ( stegeso ) , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Peter

Indsendt :


Koteletter i fad ( stegeso ) , billede 4 Koteletter i fad ( stegeso ) , billede 1 Koteletter i fad ( stegeso ) , billede 2 Koteletter i fad ( stegeso ) , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
2 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
8 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
400 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Karry
2 tsk. Paprika
   


Opskrift:

Koteletter brunes kort på panden og ligges i stegesoen og drysses med karry, paprika, salt og peber.

Gulerødder og champignon renses og skæres i skiver. Peberfrugterne renses og skæres i strimler, løget skæres i halve ringe. Det hele vendes lidt rundt sammen med cocktailpølserne og lægges over koteletterne i stegesoen.

Tilsidst kommes de flåede tomater udover samt fløden ( kan evt. erstattes af madlavnings fløde ) og sættes i ovnen på 200 grader C. i 1-1.5 time på varmluft.

Serveres med ris til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 52502 gange,
og udskrevet 993 gange.


Energi:
KJ total 15250 (3630 kcal)
KJ pr. Pers. 3812 (907 kcal)
Vægt ialt 3781 gram
Vægt pr. Pers. 945 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 403 KJ (96 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 4.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birgith  -  2018-08-13 19:08:19
Det er en udmærket ret, smager dejligt, men jeg havde forventet at piskefløden havde jævnet retten, det gjorde den ikke. Jeg hældte væden fra og jævnede den med hvedemel og kom den tilbage i stegesoen, det fungerede fint. Måske ville én dåse tomater være ok.


mig  -  2011-12-01 15:16:29
den er fin