Koteletter brunes kort på panden og ligges i stegesoen og drysses med karry, paprika, salt og peber.
Gulerødder og champignon renses og skæres i skiver. Peberfrugterne renses og skæres i strimler, løget skæres i halve ringe. Det hele vendes lidt rundt sammen med cocktailpølserne og lægges over koteletterne i stegesoen.
Tilsidst kommes de flåede tomater udover samt fløden ( kan evt. erstattes af madlavnings fløde ) og sættes i ovnen på 200 grader C. i 1-1.5 time på varmluft.
Serveres med ris til
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 61733 gange, og udskrevet 1086 gange.
Energi:
KJ total 15250 (3630 kcal)
KJ pr. Pers. 3812 (907 kcal)
Vægt ialt 3781 gram
Vægt pr. Pers. 945 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 403 KJ (96 kcal) Protein 4.5 gram Fedt 7.0 gram Kulhydrat 4.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Birgith - 2018-08-13 19:08:19 Det er en udmærket ret, smager dejligt, men jeg havde forventet at piskefløden havde jævnet retten, det gjorde den ikke. Jeg hældte væden fra og jævnede den med hvedemel og kom den tilbage i stegesoen, det fungerede fint. Måske ville én dåse tomater være ok.
mig - 2011-12-01 15:16:29 den er fin
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider