Tænd ovnen på 200C.
Fintsnit løgene, og smuldr brøddet over kødet. Tilsæt æg, presset hvidløg, finthakket persille og bland farsen godt sammen. Form til små aflange frikadeller evt. med en ske, og steg dem på alle sider til de er brune.
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde både, og svits dem i olie. Læg kartofler og køfte i et ildfast fad.
Smelt margarine i en gryde og tilsæt mellet heri, og rør til det samler sig. Kom tomatpure i og steg det sammen ca. 1 minut under konstant omrøring, hæld vandet i og smag til med salt.
Hæld sovsen over køfte og kartofler og stil fadet i ovnen i ca. 20-25minutter eller til kartoflerne er møre.
Tips:
Serveres med et godt stykke brød, og en lækker salat.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3802 gange, og udskrevet 63 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider