Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Izmir køfte

Izmir køfte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Filiz

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
2 løg
1 æg
2 fedhvidløg
4 skiverbrød
5 stilkepersille (finthakket)
6 kartofler
 
 Sauce:
2 spsk.tomatpuré
2 spsk.margarine
2 spsk.hvedemel
2 koppervand
 salt
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 200C.
Fintsnit løgene, og smuldr brøddet over kødet. Tilsæt æg, presset hvidløg, finthakket persille og bland farsen godt sammen. Form til små aflange frikadeller evt. med en ske, og steg dem på alle sider til de er brune.

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde både, og svits dem i olie. Læg kartofler og køfte i et ildfast fad.

Smelt margarine i en gryde og tilsæt mellet heri, og rør til det samler sig. Kom tomatpure i og steg det sammen ca. 1 minut under konstant omrøring, hæld vandet i og smag til med salt.

Hæld sovsen over køfte og kartofler og stil fadet i ovnen i ca. 20-25minutter eller til kartoflerne er møre.

Tips:

Serveres med et godt stykke brød, og en lækker salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3641 gange,
og udskrevet 35 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu