Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastrami II

Pastrami II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Steffen

Indsendt :





Ingredienser:
1.5-2 kg.Oksebryst/Oksespidsbryst
0.6 dl.Salt/Nitritsalt
2 Spsk.Koriander
0.6 dl.Brun farin
2 spsk.Hvidløgspulver
0.6 dl.Friskkværnet peber
 


Opskrift:

Oksebrystet pudses af for det værste fedt.

Krydderiblandingen rører sammen, og pøføres kødet. Idet der er tale om en tørmarinering kan det være svært at få krydderierne til at hæfte sig ved kødet. Resten hældes med i posen som marineringen skal foregå i. Der kan også marineres i et fad, selv vakuumpakker jeg køde og krydderiblanding.

Kødet stilles i køleskabet, og vendes dagligt. Skal gerne stå op til 7-14 dag. Har selv haft det liggende i op til 3 uger. Her spiller vakuumpakning selvf. en rolle.

Pastramien koldryges 4-5 timer.

Koges 2-3 timer.

Serveres i rigelige mængder på mørkt sandwichbrød med sennep og surt til.

Tips:

Ønsker man at nedfryse pastramien, kan det med fordel gøres efter rygning, så er tilbedredningstiden kort når lysten falder på pastrami. Har noteret salt/nitritsalt. Bruger selv halv af hver. Dette er også med til at forlænge holdbarhed, også under marinering. Samt farven bliver pænere, som ved anden sprængning. Søg evt. efter pastrami på youtube, her kan både fremstilling og servering ses. Katz Deli eller carnegie deli pastrami.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6939 gange,
og udskrevet 47 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu