Fiskefarsen: Farsen blandes med purløg, formes og steges næsten færdige på panden. Sæt dem herefter i ovnen ved 100 grader med staniol over til de skal serveres.
Kartoflerne koges.
Remouladesauce: Smøret smeltes og melet røres i. Fløden tilsættes. Tilsæt remouladen og smag til med salt og peber og lad den få et hurtigt opkog.
Serveres med citronskiver/-både.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 19115 gange, og udskrevet 354 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider