Fiskefrikadeller med kartofler og remouladesauce

Fiskefrikadeller med kartofler og remouladesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Comet9xr

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.færdigrørt torskefars
1 citron
1 bdt.purløg
500 g.kartofler
100 g.remoulade
2.5 dl.fløde
1 spsk.hvedemel
25 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fiskefarsen: Farsen blandes med purløg, formes og steges næsten færdige på panden. Sæt dem herefter i ovnen ved 100 grader med staniol over til de skal serveres.

Kartoflerne koges.

Remouladesauce: Smøret smeltes og melet røres i. Fløden tilsættes. Tilsæt remouladen og smag til med salt og peber og lad den få et hurtigt opkog.

Serveres med citronskiver/-både.


karakterer:
Opskriften er vist 19746 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu