Pizza med kødsovs 2. dags mad

Pizza med kødsovs 2. dags mad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Pizza med kødsovs 2. dags mad, billede 4 Pizza med kødsovs 2. dags mad, billede 1 Pizza med kødsovs 2. dags mad, billede 2 Pizza med kødsovs 2. dags mad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
500 gram Pizzamel AMO 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 gram Gær, frisk
   
  Millionbøf:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
500 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Kulør
   
  Andendag:
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 tsk. Oregano, tørret
0.5 tsk. Timian, tørret
0.5 tsk. Basilikum, tørret
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Både dej og millionbøf laves dagen før, og dobbelt portion af milionbøffen, som spises om sådan.


Dej:
Udblød gæren i det kolde vand, og ælt det sammen med resten af ingredienserne i minimum 5 min. Stil i køleskab og lad gerne stå i minimum 3 timer, men allerhelst natten over. Skal stå filmoverdækket, så tæt som muligt.

Millionbøf:
Pil og hak løget groft. Smelt smørret i en gryde, og brun løgene heri. Tilsæt det hakkede oksekød, og vend det godt til har fået farve.

Drys mel over kødet og rør det godt ind. Kom bouillon, salt og peber ved og lad retten snurre ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 20 minutter.

Farv med et par dråber kulør og smag til med salt og peber.


2. dag:
Millionbøffen koges op med vand. tomatpure og krydderier.

Pensel bradepanden med lidt olivenolie og tryk dejen ud, gerne med en lille kant. Kødsovsen fordeles over og revet ost drysses over til slut. Bages ved 250 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter på nederste eller nedstnederste rille.

Tips:

Se opskrift en på millionbøf her






karakterer:
Opskriften er vist 31767 gange,
og udskrevet 7050 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17040 (4057 kcal)
KJ pr. Pers. 4260 (1014 kcal)
Vægt ialt 2747 gram
Vægt pr. Pers. 686 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 620 KJ (147 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 15.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu