Daimkage

Daimkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 24 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Daimkage, billede 4 Daimkage, billede 1 Daimkage, billede 2 Daimkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
450 gram Becel flydende Original 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
675 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
6 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur
350 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
6 spsk. Kærgården 60%
4 spsk. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
2 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   
Opskrift:
Sukker og æg piskes til det er skummende og margarinen kommes i og piskes godt.

Mel, kakaopulver, vaniliesukker og bagepulver blandes sammen først.

Mælk og det blandede mel komme skiftevis i dejen. Brug et almindelig piskeris når melet kommes i.

Dejhen fordeles i en bradepande ca. 30x40 cm og bages ved 175 grader C. alm. ovn i cirka 30 minutter (eller lidt mere).

Til glasuren blandes flormelis med smeltet Kærgården og kaffe efter smag. kommes på den KOLDE kage.

Daim hakkes i små stykker og kommes på kagen lige efter glassuren er kommet på.





karakterer:
Opskriften er vist 239642 gange,
og udskrevet 2625 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (62 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 47008 (11192 kcal)
KJ pr. Pers. 1958 (466 kcal)
Vægt ialt 3451 gram
Vægt pr. Pers. 143 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1362 KJ (324 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 12.5 gram
Kulhydrat 49.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-04-22 12:13:41
Lækker kage :-) en af vores favoritter.

  -   2021-11-13 09:22:36
Jeg bagte kagen ved 200 grader i 35 min. den blev perfekt

  -   2021-09-20 19:37:37
Børnenes yndlings kage

  -   2021-01-16 18:43:48
Jeg lavede halv portion og bagte i springform. Efter 30 min var den stadig flydende. T

  -   2020-07-24 17:39:19
Virkelig lækker og luftig kage. Puttede daim i kagen også, men det smeltede bare væk og kunne ikke smages.

  -   2020-07-14 13:46:06
Forstår ikke at kagen kun skal have ca 30 min. Min har nu fået 40 min er er stadigvæk flydende indeni

  -   2015-06-24 17:11:58
Super god kage

  -   2015-06-20 16:48:42
Super lækker kage, kan klart anbefales, men det kunne måske også være en god idé at blande de knuste daim stykker i kagen, istedet for ovenpå?:) det vil jeg gøre næste gang jeg bager den igen. Men ellers virkelig god kage, kæmpe hit;)

  -   2014-10-05 17:16:42
Jeg tror den daim kage bliver god

  -   2012-06-20 22:49:54
God kage.. Kan varmt anbefales. :-)