Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokolade kokos kage

Chokolade kokos kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : sussi

Indsendt :


Chokolade kokos kage, billede 4 Chokolade kokos kage, billede 1 Chokolade kokos kage, billede 2 Chokolade kokos kage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Kage:
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
360 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
240 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
4 spsk. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
  Glasur:
120 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
175 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
140 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   


Opskrift:

Kage:
Æg og sukker røres sammen, så kommer du vaniliesukker og smeltet smør i ( smøret skal være lunkent ). Så kakaopulver og kokosmel, derefter bagepulver. Så mælk og mel.

Dejen hældes i en bradepande ca 23x33 cm og bages ved 175 grader C alm. ovn i 35-40 min.


Glasur:
Smørret smeltes og det hele røres sammen..... Glasuren puttes på når kagen er afkølet !




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (123 stemmer)

Opskriften er vist 281291 gange,
og udskrevet 3062 gange.


Energi:
KJ total 31585 (7520 kcal)
KJ pr. Pers. 2632 (626 kcal)
Vægt ialt 2013 gram
Vægt pr. Pers. 167 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1569 KJ (373 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 22.6 gram
Kulhydrat 39.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bodil Hansen  -  2018-11-14 04:26:10
Lækker kage bliver spist hurtigt


Frederik “crosainten” Kirkegaard   -  2018-09-14 14:25:48
VM i kage, jeg tillader mig at gentage! VM I KAGE Kan anbefale lidt mindre sukker og mel end havd opskriften mener! Ellers er den rigtigt god Kokosmelen spiller højt og spiller en god 1-2 aflevering med kakaoen!


Sami  -  2018-04-21 21:04:40
Verdens bedste kage. Både far og farmor som ikke er vilde med chokolade, var vilde med den. Kæmpe hit her hjemme !!!


Mads Lindblad  -  2018-03-20 11:08:00
Jeg ser virkelig FREM TIL at lave denne opskrift. Min mor laver den ikke godt nok, så nu vil jeg prøve denne lækre opskrift.


  -  2017-09-19 16:00:26
Kan man bytte hvedemelet ud med mandelmel i stedet for?


Mette  -  2017-07-08 16:35:28
Har lavet mini muffin af denne opskrift blev bagt på samme grader i 12 min de blev gode 😊


  -  2017-06-22 17:30:30
Virkelig god kage, plejer dog at putte ca dobbelt så meget kokosmel i, og plejer også at tage 50-75 gram mørk chokolade og smelte det med smørret. Tip til toppoint af kagen: drys med sukker og kokosmel, før du bager den, og igen VIRKELIG god kage, anbefaler virkelig at lave den!


helle56  -  2017-03-18 14:13:16
virkelig god kage. Ville dog nøjes med 3 tsk bagepulver. Kagen hæver meget. Erstattede mælk med appelsin og kaffe. Blev den ikke ringere af:)


Nadia  -  2017-02-15 19:13:26
Super lækker kaget.


  -  2016-10-07 21:14:44
Rigtig rigtig lække kage


Mathilde  -  2016-09-11 11:13:45
Jeg har fået en rigtig god ros for at have bagt en kage med god energi


  -  2016-08-13 15:44:51
4 store tsk bagepulver


Christine  -  2016-04-16 22:18:24
Skøn kage! Brugte natron og lidt citronsaft istedet for bagepulver da jeg ikke havde det, og kagen hævede alligevel perfekt :D Vand istedet for mælk virkede også fint :) Undlod glasuren, syntes ikke kagen behøvede det - den smager fantastisk! Jeg erstattede også et par skefulde af sukkeret med kokossukker, og kagen fik en dejlig karamelagtig kant, hvor man virkelig kan smage sukkeret :D


Gülden  -  2016-02-21 10:40:34
Rigtig go opskrift. Kagen blev så dejlig og snasket 👍🏼. Den skal helt klart gentages.


Ellinor   -  2015-04-14 19:56:20
Kagen hævede flot op men så faldt den sammen og blev meget flad på midten , hvorfor gjorde den det


Anonym  -  2015-02-09 20:02:32
Super lækker :-) Kaffen i glasuren kan erstattes med vand ;-)


Gemaks   -  2011-12-15 16:16:57
Rigtigt nem og fin kage opskrift