Banan chokolade cupcakes

Banan chokolade cupcakes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 16 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Cupcakes

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : dette er ikke prøvet.

Indsendt af : Nikoliine

Indsendt :      Red :
Banan chokolade cupcakes, billede 4 Banan chokolade cupcakes, billede 1 Banan chokolade cupcakes, billede 2 Banan chokolade cupcakes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 nip Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Mørk chokolade 86% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
  Chokolade glasur:
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
4 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Mørk chokolade 86% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Varm ovnen op til 175 grader.

Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og skummende. (ca. 5 min)
Smelt smørret, hæld cremefraiche og kold kaffe (behøves ikke) i og bland det i æggeblandingen.
Bland hvedemel, bagepulver, kakao og salt i en anden skål, og vend det forsigtigt i dejen.
Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over et simrende vandbad. Vend chokoladen i dejen.
Mos banenerne med en gaffel, og vend dem i dejen.

Hæld dejen i muffins formene.
Bag kagerne på ovnens midterrille i ca. 15 min. og lad dem køle af.

GLASUR:
Kog piskefløde, honning, farin og ingefær sammen. Lad det køle lidt.
Rør smør og finthakket chokolade i, så chokoladen smelter.
Lad glasuren køle lidt, inden den smøres på kagerne.
Pynt evt. med m&m's eller andet slik.

Tips:

Fantastisk lækre kager. De er stadig svampede og saftige efter 4 dage, så de kan holde sig i lang tid. Smager ligeså fantastisk 3 dag som 1 dag.





karakterer:
Opskriften er vist 72889 gange,
og udskrevet 886 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (57 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 23303 (5548 kcal)
KJ pr. stk. 1456 (346 kcal)
Vægt ialt 1789 gram
Vægt pr. stk. 111 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1302 KJ (310 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 17.8 gram
Kulhydrat 33.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-15 15:08:08
Rigtiiig gode muffins😋

  -   2015-03-21 10:34:50
Meget bastant kage, nærmere konfekt end kage, og glasuren tåler ikke stuetemperatur, så skal opbevares i køleskab

  -   2012-10-15 15:43:53
super god kage :D men glasuren er alt for flydende

  -   2012-02-22 11:39:46
Der står de skal have 15 min, men de skal faktisk have noget længere, men mums de er godt

  -   2012-01-07 19:20:24
det er nogen rigtig gode muffins lavet dem med min veninde og vi elsket dem:)