Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nuernberg-snitte (LUKSUS hindbærsnitte)

Nuernberg-snitte (LUKSUS hindbærsnitte), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Nuernberg-snitte (LUKSUS hindbærsnitte), billede 4 Nuernberg-snitte (LUKSUS hindbærsnitte), billede 1 Nuernberg-snitte (LUKSUS hindbærsnitte), billede 2 Nuernberg-snitte (LUKSUS hindbærsnitte), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Mørdej:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
200 gram Hindbærmarmelade 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Smørcreme:
75 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1.5 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
150 gram Ren rå marcipan
   
  Pynt:
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
evt. Krymmel
   


Opskrift:

Mel, blødt smør og flormelis smuldres og samles hurtigt med æggeblomme og vand. Dejen hviler i køleskab mindst 30 min.

Rul mørdejen ud i to lige store rektangler, prik dem med en gaffel og bag dem ved 200 grader C alm. ovn i ca. 12 min. Lad dem afkøle.

Smørcreme:
Rør flormelis og kogende vand sammen, og pisk det bløde smør i glasuren lidt efter lidt.

Smør den ene med hindbærmarmelade og dæk den anden med smørcreme. Læg den med smørcremen oven på den med marmelade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (13 stemmer)

Opskriften er vist 67200 gange,
og udskrevet 535 gange.


Energi:
KJ total 23113 (5503 kcal)
KJ pr. Portion 23113 (5503 kcal)
Vægt ialt 1242 gram
Vægt pr. Portion 1242 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1860 KJ (442 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 26.5 gram
Kulhydrat 48.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-12-13 01:25:51
Hvor bruger man macipanen henne


Nikolaj Uhrenholt  -  2014-08-23 12:08:50
Rigtig gode, men en anelse mindre fedt/smør i dejen. Og en smule blodsukker i dejen vil også gavne.


Mette  -  2013-05-04 18:11:51
Rækkefølgen er; bund, hindbærmarmelade, bund, creme, marcipan, chokolade og krymmel


Per  -  2012-03-30 09:31:32
Mener at marcipanen rulles ud og lægges over inden de smøres med smeltet chokolade.


Henrik  -  2012-03-24 13:12:01
Lyder lækkert men hvornår kommer marcipanen ind i billedet?


eivor  -  2010-11-19 17:18:22
hvor lægger du Marcipanen?