Nuernberg-snitte (LUKSUS hindbærsnitte)
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Kilde : Per K. Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 93920 gange,
og udskrevet 691 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer - 2020-06-29 10:58:07 Hvordan kan man rulle den mør dig ud den er vildt klistret - 2014-12-13 01:25:51 Hvor bruger man macipanen henne Nikolaj Uhrenholt - 2014-08-23 12:08:50 Rigtig gode, men en anelse mindre fedt/smør i dejen. Og en smule blodsukker i dejen vil også gavne. Mette - 2013-05-04 18:11:51 Rækkefølgen er; bund, hindbærmarmelade, bund, creme, marcipan, chokolade og krymmel Per - 2012-03-30 09:31:32 Mener at marcipanen rulles ud og lægges over inden de smøres med smeltet chokolade. Henrik - 2012-03-24 13:12:01 Lyder lækkert men hvornår kommer marcipanen ind i billedet? eivor - 2010-11-19 17:18:22 hvor lægger du Marcipanen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne