Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Filodejskurv med kræmmerhuse af røget hellefisk og flødeost

Filodejskurv med kræmmerhuse af røget hellefisk og flødeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
240 g.røget hellefisk
 
 Æggestand
2 dl.letmælk
200 g.past. æggehvider
120 g.past. æggeblommer
 margarine
 salt
 
 Filodejskurve:
½ pakkefilodej
 olie eller smør til pensling
 
 Flødeosten:
200 g.flødeost naturel
¾ bdt.purløg
 Salt
 Peber
 
 Salaten:
½ stk.egeløvsalat
½ stk.escarolsalat
 
8 skiverfranskbrød
40 g.smør
 
 Pynt
 Dild
 purløg
Opskrift:
Æggestand:
Past. æggeblommer og æggehvider piskes med mælk og salt, hældes i forme, der er sprøjtet med margarine. Sættes i ovnen i vandbad ved 110 C. i ca. 50 minutter.

Filodejskurve:
Filodejen skæres ud i passende størrelser ( 4 lag til hver kurv), pensles med olie eller smør og lægges over smurte skåle i ønsket størrelse, bages i ovnen ved 170 C. i ca. 10 minutter. Stilles til afkøling.

Flødeosten:
Flødeosten røres lind med fløde, salt, peber og purløg, til den kan sprøjtes.

Hellefisken:
Hellefisken skæres i passende skiver, så den kan foldes til kræmmerhuse, fløde- osten sprøjtes i kræmmerhusene med en rillet tyl, stilles på køl.

Salaten:
Egeløvsalaten plukkes.

Filodejskurven arengeres med foledehellefisk med en klat flødeost og salat, æggestanden serveres til. Pynt med dild og purløg


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 17467 gange,
og udskrevet 394 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jannie  -  2012-01-31 19:56:34
Super god forret. Kræver lidt arbejde, men gør stor lykke hos gæsterne

ilhe  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor indgår æggestanden? Og franskbrødsskiverne??