Karolines kage

Karolines kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet uden glasur

Indsendt af : Karo88

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.mælk
25 g.gær
350-400 g.hvedemel
1 tsk.salt
3 spsk.sukker
1 æg
 
 Glasur:
 flormelis udrørt i lidt mælk
100 g.blødt smør eller margarine
 
Opskrift:
Udrør gæren i den lune mælk.

Smuldr smørret i melet, tilsæt derefter gærvæsken, sukker, salt og sammenpisket æg. Ælt dejen til den er blød og smidig. (tilsæt mere mel om nødvendigt) Hæver tildækket i ca. 1 time.

Form dejen til U-formet på en bageplade med bagepapir, lav en fordybning hele vejen på midten (ikke kanterne). Drys med lidt kanel, og læg creme på.

Pensl kanten (dejen) med mælk og sæt i ovnen. Bager ved 220 grader C i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.

Kom glasur på, når den er afkølet.





karakterer:
Opskriften er vist 5026 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-25 18:13:19
Jeg har også glemt at skrive: "kagecreme" på ingredienserne.

  -   2010-06-25 18:11:15
Jeg er kommet til at skrive forkert. Glasuren skulle først komme efter smørret.