Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk Pizza

Italiensk Pizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3-4 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Baban

Indsendt :





Ingredienser:
 Pizza dej:
800 g.hvedemel
200 g.durummel
14 g.tørret gær
550 ml.vand
6 spsk.oliven olie
 salt
 
 Tomatsovs:
3-4 ds.flåede tomater
3 fedhvidløg
 et par blade af frisk basilikum
6 spsk.oliven olie
 salt
 peber
 
 Fyld:
4-5 posermed mozerella den slags der ligger i vand så den stadig er frisk
 kogt skinke
 
 Pynt:
 frisk basilikum
 olivenolie
 


Opskrift:

start med at veje de 800g hvede mel og 200g durummel så der er tæt på 1000g i det hele lig det ud på bordet og lav en brønd i midten så der er kanter af mel hele vejen rundt. hæld 550ml lunkent vand i midten af brønden, tørret gær, 6 spsk oliven olie, en lille smule salt. så tager du en gaffel og begynder med at tage en smule mel fra kanterne og langsomt blander vandet og melen sammen. når du når det sted hvor din gaffel begynder at få det svært ved at bevæge dejen rundt skal du begynde at bruge hænderne og få gjort dejen færdig, når dejen er glat og elastisk læg dejen i en skål med et futigt viskestykke overtoppen og lad den hæve i 45 min til 1 time.

Tomatsovs.
put olivenolien på panden, læg de hele fed af hvidløg på panden og lad dem stege enlille smule, hvidløget må ikke blive brændt for det vil ødelægge sovsen! når hvidløget er stegt tilføjer du friske basilikum blde og lader dem svede vandet af i et par sekunder, så putter du de flåede tomater i og hakker dem med en ske så de ikke er hele og så smag den til med salt og peber og lad sovsen simre under middel varme i omkring 15-20. når alting er sådan smeltet sammen og der ikke er for meget vand på tager du en si og en skål sæt sien i skålen og hæld sovsen ned i sien. med bagsiden af ske presser du sovsen igennem sien ned i skålen så der ikke er andet end basilikum blade og hvidløgsfed og en lille smile tomat tilbage i sien. hæld sovsen op på paden igen og lad den simre under lav hvarme i 15 minutter.husk at lade sovsen blive kold før du bruger den.

Selve pizzaen.
rul pizzaerne ud så de er omkring en halv centimeter tykke. tag et par spsk tomatsovs men ikke for mange det skal kun lige dække pizzaen den skal ikke flyde med sovs. bare riv mozerellaen med hænderne og lig den på pizzaen. tag skinken og lig den på pizzaen og hvis du vil kan du give den en lille smule olivenolie på. lad pizzaen bage i ovnen ved 220 grader i en hvarmluft i 5-10 minutter. når den er færdig kan du punte den med nogle friske basilikum blade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5942 gange,
og udskrevet 82 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-06-11 10:11:11
det er vildt ireterene der ikke er noget billede!!!!