Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lones mandelhorn

Lones mandelhorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ER FRYSEEGNET

Indsendt af : MASSER

Indsendt :




Ingredienser:
 Dej:
100 g.smør
 1+1/2 dl. kaffefløde
 1+1/2 spsk. sukker
1/4 tsk.groft salt
1 æg
300 g.hvedemel
25 g.gær
 
 Fyld:
 Remonce af:
50 g.søde mandler
5 bitre mandler
50 g.blødt smør
50 g.farin
1 tsk.vanille
 
 Pensling:
 sammenpisket æg
 
 Pynt:
 mandeflager
 


Opskrift:

SMELT SMØRRET OG TILSÆT FLØDEN. SMUDER GÆREN I EN SKÅL OG RØR DEN UD I VÆSKEN. TILSÆT SUKKER, SALT ÆG OG MEL (HOLD LIDT AF MELET TILBAGE). ÆLT DEJEN GRUNDIGT OG TILSÆT RESTEN AF MELET. LAD DEJEN HÆVE ET LUNT STED I 30-40 MIN.
SMUT ALLE MANDLERNE OG FINDEL DEM I EN BLENDER/PERSILLEKVÆRN. RØR SMØR OG SUKKER SAMMEN OG TILSÆT MANDLER OG VANILLE.
TAG DEJEN UD PÅ BORDET OG ARBEJD DEN GODT IGENNEM. DEL DEJEN I 2 KUGLER, DER HVER RULLES UD TIL 2 CIRKLER SOM DELES I 8 TREKANTER. LÆG LIDT REMONCE PÅ HVER TREKANT OG TRIL DEM TIL HORN.
LAD DEM EFTERHÆVE I 20.30 MIN. OG PENSEL DEM MED ÆG, PYNT MED MANDLER.
BAGES I 15 MIN. VED 200 GRADER.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6822 gange,
og udskrevet 98 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Solveig Birkmose  -  2013-02-16 11:56:21
Jeg må melde, at denne opskrift er fra Karolines kogebog. Det skal dog siges, at det er den bedste opskrift, der findes på mandelhorn. Jeg har brugt den gennem mange år.