Lones mandelhorn
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : ER FRYSEEGNET Indsendt af : MASSER Indsendt : Red : |
|
|
SMELT SMØRRET OG TILSÆT FLØDEN. SMUDER GÆREN I EN SKÅL OG RØR DEN UD I VÆSKEN. TILSÆT SUKKER, SALT ÆG OG MEL (HOLD LIDT AF MELET TILBAGE). ÆLT DEJEN GRUNDIGT OG TILSÆT RESTEN AF MELET. LAD DEJEN HÆVE ET LUNT STED I 30-40 MIN.
SMUT ALLE MANDLERNE OG FINDEL DEM I EN BLENDER/PERSILLEKVÆRN. RØR SMØR OG SUKKER SAMMEN OG TILSÆT MANDLER OG VANILLE. TAG DEJEN UD PÅ BORDET OG ARBEJD DEN GODT IGENNEM. DEL DEJEN I 2 KUGLER, DER HVER RULLES UD TIL 2 CIRKLER SOM DELES I 8 TREKANTER. LÆG LIDT REMONCE PÅ HVER TREKANT OG TRIL DEM TIL HORN. LAD DEM EFTERHÆVE I 20.30 MIN. OG PENSEL DEM MED ÆG, PYNT MED MANDLER. BAGES I 15 MIN. VED 200 GRADER. |
|
Opskriften er vist 8322 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne