Lones mandelhorn

Lones mandelhorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ER FRYSEEGNET

Indsendt af : MASSER

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
100 g.smør
1.5 dl.kaffefløde
1.5 spsk.sukker
0.25 tsk.groft salt
1 æg
300 g.hvedemel
25 g.gær
 
 Fyld:
 Remonce af:
50 g.søde mandler
5 bitre mandler
50 g.blødt smør
50 g.farin
1 tsk.vanille
 
 Pensling:
 sammenpisket æg
 
 Pynt:
 mandeflager
 
Opskrift:
SMELT SMØRRET OG TILSÆT FLØDEN. SMUDER GÆREN I EN SKÅL OG RØR DEN UD I VÆSKEN. TILSÆT SUKKER, SALT ÆG OG MEL (HOLD LIDT AF MELET TILBAGE). ÆLT DEJEN GRUNDIGT OG TILSÆT RESTEN AF MELET. LAD DEJEN HÆVE ET LUNT STED I 30-40 MIN.
SMUT ALLE MANDLERNE OG FINDEL DEM I EN BLENDER/PERSILLEKVÆRN. RØR SMØR OG SUKKER SAMMEN OG TILSÆT MANDLER OG VANILLE.
TAG DEJEN UD PÅ BORDET OG ARBEJD DEN GODT IGENNEM. DEL DEJEN I 2 KUGLER, DER HVER RULLES UD TIL 2 CIRKLER SOM DELES I 8 TREKANTER. LÆG LIDT REMONCE PÅ HVER TREKANT OG TRIL DEM TIL HORN.
LAD DEM EFTERHÆVE I 20.30 MIN. OG PENSEL DEM MED ÆG, PYNT MED MANDLER.
BAGES I 15 MIN. VED 200 GRADER.





karakterer:
Opskriften er vist 8322 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu