Krebsebisque (Krebsesuppe)

Krebsebisque (Krebsesuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Krebsebisque (Krebsesuppe), billede 4 Krebsebisque (Krebsesuppe), billede 1 Krebsebisque (Krebsesuppe), billede 2 Krebsebisque (Krebsesuppe), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.løg
200 g.gulerødder
200 g.porrer
250 g.smør
 
1500 g.Skaller af kogte krebs
 timian, tørret
140 g.tomatpure konc.
20 hel sort peberkorn
3 laurbærblade
2 spsk.paprika edelsuss
1 tsk.cayennepeber
 
2 l.fiskefond
7.5 dl.hvidvin
 
3 spsk.hvedemel
5 dl.piskefløde
2 spsk.cognac
 
 Krebsehaler ved serveringen
 
Opskrift:
Grønsagerne renses og snittes groft, de ristes godt af i smørret.

Krebseskaller, tomatpure, peberkorn, laurbærblade, paprika, cayennepeber tilsættes og del hele vendes godt rundt.

Hvidvin og fonden tilsættes og det hele koges godt igennem 1-1½ time.


Skallerne sigtes fra og suppen kommes tilbage i gryden og står lidt inden melet drysses over, når melet er opsuget piskes suppen godt igennem, bringes i kog og spædes op med fløde, smages til med salt, peber og cognac.


Serveres med hele stykker krebsehaler.





karakterer:
Opskriften er vist 26137 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu