Butter chicken 02

Butter chicken 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Kim Larsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Marinade:
2 tsk.gurkemeje
1 tsk.chili
1 tsk.stødte bukkehornsfrø
1 fedknust hvidløg
0.5 spsk.hakket ingefær
 Lidtcitronsaft
 Lidteddike
 Salt
3 spsk.olie
1 dl.yoghurt naturel
 
 Desuden:
50 g.ghee eller smeltet, klaret smør
2 fedhvidløg
1 spsk.finthakket ingefær
1.5 tsk.stødt chili
2 tsk.garam masala
3 tsk.paprika
2.5 dl.tomat-bouillon (Evt. tomatpasta & kogt vand)
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
1. Rør eller blend krydderier, ingefær og hvidlæg godt ud i olien

2. Smør kødet med citron og eddike og vend det i marinaden. Lad kødet marinere natten over i køleskabet

3. Tag kødet ud og vend yoghurt i marinaden. Lad det marinere yderligere 1 time

4. Steg eller grill kødet på rist over en bradepande i en varm ovn ved 220 grader i 20-25 minutter. Dryp af og til med klaret smør og vend kødet halvvejs under stegningen. Skær kødet i mundrette stykker

5. Til saucen sauteres hvidløg og krydderier let i smørret, uden at det tager farve. Tilsæt kødet og vend godt rundt

6. Hæld bouillon og fløde i gryden og kog, til saucen tykner og skiller let. Smag til


Tips:

Serveres med Ris til og et vamrt Naan brød.





karakterer:
Opskriften er vist 13232 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-12 14:17:55
Hvis du er inder og ved hvordan det skal smage, kunne du så ikke lægge den "rigtige" opskrift op?

  -   2010-07-07 14:36:35
Denne opskrift er virkelig elendig .. jeg er inder og ved hvordan det skal smage !