Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Verdens Bedste Fastelavnsboller II

Verdens Bedste Fastelavnsboller II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 16 stk.
KagerRet : Kager - Fastelavnsboller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Ulrikke

Indsendt :


Verdens Bedste Fastelavnsboller II, billede 4 Verdens Bedste Fastelavnsboller II, billede 1 Verdens Bedste Fastelavnsboller II, billede 2 Verdens Bedste Fastelavnsboller II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Gær
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Smørret hakkes i melet. Derefter tilsættes sukker og salt.
Gæren opløses i den lunede mælk. Blandes i melblandingen sammen med ægget. Dejen æltes og hæver 30 minutter.
Imens laves fyldet:
Æg, vaniliesukker, mælk og sukker piskes sammen i en gryde og varmes op. Når det næsten koger tilsættes melet og det koger godt igennem under piskning.

Dejen deles i 16 stykker som rulles ud til firkanter. Herpå lægges lidt creme og dejen trykkes sammen herom. Bollerne lægges med sammenføjningen nedad, på en bageplade beklædt med bagepapir, og hæver 40-45 minutter!
Skal IKKE pensles!!
Bages ved 225 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter.

Serveres gerne lune, pyntet med glasur eller hvad man nu ønsker at putte på:)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 12516 gange,
og udskrevet 182 gange.


Energi:
KJ total 12936 (3080 kcal)
KJ pr. stk. 808 (192 kcal)
Vægt ialt 1171 gram
Vægt pr. stk. 73 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1104 KJ (263 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 13.4 gram
Kulhydrat 30.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mia   -  2016-11-08 16:39:37
De er godkendt!👍