Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokolade & Jaffa Soufflé med chokolade cream

Chokolade & Jaffa Soufflé med chokolade cream, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Stk

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke frysegnet

Indsendt af : Niessau

Indsendt :



Ingredienser:
 Chokolade Soufflé:
300 g.Mørk chokolade
4 Æg adskilt
70 g.sukker (meget fint sukker er det bedste)
 Smør at beklæde ramekins
 Sukker at belægge med (igen jo finere jo bedre)
 
 Orange Jaffa:
2 Appelsiner
250 g.Sukker
 Lidtvand
 
 Chokolade Cream:
1.5 dl.Piskefløde
50 g.revet chokolade
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 200 ° C. Smelt chokoladen, tilsæt derefter æggeblommerne indtil blandingen er tyk og godt blandet.
Pisk æggehviden og gradvist tilføjes sukker indtil det tager form og bliver stift. Bland 1 / 3 af marengsen i chokolade-mixen indtil blandingen er løsnet. Tilføj nu 2 / 3 af marengsen og forsigtigt fold blandingen indtil det godt blandet.
Nu skal ramekinsene klargøres. Smøret skal der penseles opad ramekinsene (Så vokser soufflen korrekt op ad ramkinen). Læg en skefuld sukker i ramskin og rul sukker rundt ved at vippe ramskinen, fra side til side, frem og tilbage, fordel jævnt på sidderne. Dette gøres på alle ramskin.
Hæld blandingen ramekinsene, fyld dem kun halvt.

Skær appelsiner i både m. skræl og læg dem i en gryde, kvæl dem i sukker og hæld et strejf af vand i. Bring appelsinerne i kog og lad det køle ned i ca 3 minutter. Derefter skal det bringes i kog igen og så skal det køle af. Tag skrællen af, og skær de kandiseret appelsiner i tern. Derefter placeres en lille mængde i de halvt fyldte soufflér. Fyld så resten af Souffle blandingen i ramekinerne. OBS de skal ikke fyldes helt op til kanten.

Bagetid er ca. 8 minutter, indtil soufflén er steget højt op. Pisk fløden til flødeskum og kom den revne chokolade i. Støv Soufflén med flormelis og server :)

Tips:

Tip: - Få ikke blandingen på sidderne af Ramekin, dette medføre at soufflén brænder sig fast og er ude af stand til at stige op. - Brug en god ovn - Ikke over pisk fløden, den må godt være lidt våd - Sidderne bør være sprøde, og indeni smattet - Åben i midten af Soufflén og slip en skefyld af flødeskum blandingen i Serveres varm!


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6954 gange,
og udskrevet 72 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu