Kokosgelato - Kokos gelato

Kokosgelato - Kokos gelato, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Gelato

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Kokosgelato - Kokos gelato, billede 4 Kokosgelato - Kokos gelato, billede 1 Kokosgelato - Kokos gelato, billede 2 Kokosgelato - Kokos gelato, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Grundmasse:
8 æggeblommer past.
200 g.sukker
4 dl.kokosmælk
1.5 dl.piskefløde
 
 evt.kokosmel
 evt.kokosessens
 
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker. Kokosmælk og piskefløde gives et opkog og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under grundig piskning; massen kommes tilbage i gryden under svag varme (eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet forsvinder.

Den afkøles i køleskab før den anvendes.

Der kan tilsættes ristet kokosmel til grundmassen, og/eller kokosessens. og evt. ristet kokosmel på toppen.

Tips:

Ristet kokosmel skal blot ristes på en tør varm pande til det tager farve.





karakterer:
Opskriften er vist 8471 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu