Nougatgelato - Nougat gelato (Blød)

Nougatgelato - Nougat gelato (Blød), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Gelato

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Nougatgelato - Nougat gelato (Blød), billede 4 Nougatgelato - Nougat gelato (Blød), billede 1 Nougatgelato - Nougat gelato (Blød), billede 2 Nougatgelato - Nougat gelato (Blød), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Grundmasse:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
60 gram Nougat, blød
   
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker.

Sødmælk, piskefløde og nougat gives et opkog og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under grundig piskning. Massen kommes tilbage i gryden under svag varme (eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet forsvinder.

Den afkøles i køleskab før den anvendes.

Køres på ismaskine.





karakterer:
Opskriften er vist 13910 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5392 (1283 kcal)
KJ pr. Pers. 2696 (641 kcal)
Vægt ialt 495 gram
Vægt pr. Pers. 247 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1089 KJ (259 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 14.3 gram
Kulhydrat 28.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu