Pund til pund kage og 8 æg

Pund til pund kage og 8 æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Pund til pund kage og 8 æg, billede 4 Pund til pund kage og 8 æg, billede 1 Pund til pund kage og 8 æg, billede 2 Pund til pund kage og 8 æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Opskrift:
Rør sukker og smør hvidt. Tilsæt æggene et efter et, rør godt imellem hvert æg. Tilsæt til slut hvedemelet.

Hæld dejen i en sandkageform ca. 3 l. og bag bag ved 175 grader C. alm. ovn ca. 1½ time.





karakterer:
Opskriften er vist 46056 gange,
og udskrevet 367 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 34357 (8180 kcal)
KJ pr. Portion 34357 (8180 kcal)
Vægt ialt 2060 gram
Vægt pr. Portion 2060 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1667 KJ (397 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 22.8 gram
Kulhydrat 43.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-09-27 10:33:51
Super kage der minder om min farmor.

  -   2012-09-07 12:32:42
Æg er hævemiddel i denne kage

  -   2010-06-22 18:46:12
ehm - hvad med bagepulver??

  -   2009-12-29 19:32:40
Kan også bages i 2 1½ l. forme i ca. 40 minutter.