Funghi al funghetto

Funghi al funghetto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Karl Johan

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.friske karl johan svampe
 salt
 peber
1 løg
3 spsk.finthakket bredbladet persille
6 spsk.olivenolie
2-3 fedhvidløg
 
Opskrift:
Svampene renses og skæres i skiver. Gives et kort opkog i letsaltet vand. Sigtes og overhældes med iskoldt vand. Svampene tørres godt af i køkkenrulle. Imens pilles hvidløg og løg. Løget finthakket og hvidløget presses. Olivenolien opvarmes sammen med løg, hvidløg og persille. Svampene tilsættes og steges godt igennem under stadig omrøring. Krydres og anrettes.





karakterer:
Opskriften er vist 26136 gange,
og udskrevet 484 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu