Østerssvampe med limecreme

Østerssvampe med limecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Østershat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.østerssvampe
2 ubehandlede limefrugter (skal og saft)
3 dl.piskefløde
12 skiverlimefrugt
 smør til stegning
1 bdt.persille
 
Opskrift:
svampene renses, skylles og lægges på et klæde. Svampene steges hårdt i smør, saften fra 1 lime hældes på, og limeskallen vendes i til sidst. Fløden og saften fra 1 lime koges tyk og smags til med salt og peber. Svampene vendes i. Limeskiverne steges let i smør.

Anretning:
Svampestuvningen lægges i midten af en varm tallerken. Limeskiverne lægges i kanten. Der pyntes med hakket persille, og der serveres ristet rugbrød til. Andre svampe end østershatte kan anvendes.





karakterer:
Opskriften er vist 15638 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-27 20:50:08
man renser aldrig svampe i vand!