Asparges á la polonaise

Asparges á la polonaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.friske asparges
2 l.kogevand
4 tsk.salt
 
 Polonaise:
100 g.smør
1 dl.tør franskbrødskrumme
2 hakkede hårdkogte æg
2 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Skær den nederste træede fod af aspargeserne. Kom dem i letsaltet kogende vand og kog dem 2-3 minutter. Lad dem dryppe af og læg dem på et varmt fad. Rist brødkrummen gylden i lidt af smørret. Smelt resten af smørret og hæld det over aspargeserne. Drys med hakket æg og hakket persille og kom til sidst ristet brødkrumme over.





karakterer:
Opskriften er vist 20593 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
dejlig som forret