Asparges med smørstegt persille

Asparges med smørstegt persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     
Asparges med smørstegt persille, billede 4 Asparges med smørstegt persille, billede 1 Asparges med smørstegt persille, billede 2 Asparges med smørstegt persille, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
150 gram Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Skræl forsigtigt aspargesene fra hoved mod rod og skær det nederste hårde stykke af. Kom aspargesene i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 6-8 min. De skal være møre, men ikke bløde.

Tag aspargesene op, anret dem i et lunt fad og hold dem varme.

Pluk persillen i små kviste, skyl og tør dem godt. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg persillen ved kraftig varme i ca. 10 sek. Hæld smør og persille over de lune asparges og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 54956 gange,
og udskrevet 770 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1823 (434 kcal)
KJ pr. Pers. 455 (108 kcal)
Vægt ialt 200 gram
Vægt pr. Pers. 50 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 911 KJ (217 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 21.2 gram
Kulhydrat 6.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu