Pandekager med ricotta og parmaskinke

Pandekager med ricotta og parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 madpandekager
8 skiverlufttørret skinke
200 g.Ricotta, friskost eller hytteost
 salt
 peber
2 spsk.hakket basilikum
100 g.sukkerærter
1 håndfuld feldsalat
 
 små tandstikker
 
Opskrift:
Fordel skinken på pandekagerne, og smør ricottaen ud over. Krydr med salt og peber, og drys med hakket basilikum. snit sukkerærterne på langs, og læg dem ned i midten af pandekagen. Drys med feldsalat, og rul pandekagerne stramt sammen. skær dem i mindre stykker, og hold dem sammen med tandstikkere.





karakterer:
Opskriften er vist 11950 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-08 16:00:54
hej nørder hvem syntes jeg er en lækker steg