Kanel sengle, de bedste

Kanel sengle, de bedste, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : de kan gode fryses ned.

Indsendt af : Camilla

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dejen:
50 g.gær
100 g.smør
6 dl.mælk
 hvedemel, til det passer i dejen
1 knsp.grov salt
2 spsk.sukker
 
 Kanel (dejen):
50 g.smør
3 spsk.kanel
2-3 dl.sukker
 
Opskrift:
Dejen.
Kom smøren i en gryde og lad det smelde. og lad det stå i gryden til det er lunt. kom gæren i en skål sammen med mælken, og rør sukker og salt i. Kom så smøren i og rør godt rundt. Kom mel i til den er fint og lige til at ældte. (hæve i 30 min)

Kanel (dejen) ?
Kom smør i en gryde og lad de smeldte og slå indtil at det er lunt. Kom så smøren og kanelen i en lille skål og rør det godt sammen. Hæld så sukker i og rør det en ekster gang sammen.

Tips:

Det er godt med glassur, og så om aften når man ser en rgtigt hyggelig film





karakterer:
Opskriften er vist 3700 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-28 19:02:09
Havd er ss ?..,

  -   2009-09-03 10:39:27
Komplet umulig opskrift :-(