Hvidløgskartofler

Hvidløgskartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kartofler, vasket og skåret i både
6 fedhvidløg, hakket
2 spsk.olivenolie
2 kvisterosmarin
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 220°.

Blancher kartoffelbådene 2 min. i kogende vand, evt. ad flere omgange. Lad dem dryppe lidt af og fordel dem i en bradepande. Kom hvidløg i et stålbæger (dl-mål) og hæld olien over. Varm det forsigtigt op på en lun kogeplade ca. 5 min. Bland med kartofler og rosmarinnåle.

Steg kartoflerne i ovnen til de er møre og har fået lidt farve ca. ½ time.

Tips:

Server dem til alle typer stegt kød





karakterer:
Opskriften er vist 29716 gange,
og udskrevet 436 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu