Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Efterårsgryde V

Efterårsgryde V, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : vik

Indsendt :



Ingredienser:
4-500 g.hakket oksekød
2 ds.flåede tomater
1 ds.majs
1 rød perberfrugt
1 grøn perberfrugt
1 stort løg
250 g.champingnoner
200 g.cocktailpølser
2 store fed hvidløg
 Maizena saucejævner
 kulør
 Basilikum(frisk eller tørret)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits oksekødet i en stor gryde ved høj varme sammen med grofthakket løg, hvidløg og krydderier. Tilsæt peberfrugt i store tern og champignoner i kvarte. Efter 2 minutters omrøring tilsættes flåede tomater. Fyld vand i en af dåserne og tilsæt det til retten. Bring retten i kog og tilsæt majs, kulør og jævner. Jævn til retten har en tilpas konsistens. Tilsæt hele cocktailpølser og lad simre i 4 min.

Tips:

Serveres med ris og blandet salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7310 gange,
og udskrevet 142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu