Alfredos pastaret

Alfredos pastaret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mette B. Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkeskinke i strimler
0.5 bakkefriske champignon
1 pakkefrisk fyldt pasta
2.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Skær champignonerne i skiver. Varm fløden op på en panden og tilsæt skinke og champignon. Kog pastaen efter anvisningen. Når pastaen er kogt vendes det i saucen. Velbekomme!

Tips:

Super nemt og billigt.





karakterer:
Opskriften er vist 25427 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-23 22:35:20
Og vi siger tak til Frank A og kokkeeleven. "Det er meget mere lækkert og enkelt når man bruger originalen". Jesus... Man skal godt nok være en spasser med en kniv og nogle champignoner hvis man synes den "originale" er MEGET mere enkel. Mette, jeg takker dig for dit dejligt simple indlæg. Det reddede min kedelige, eksamenslæsningsfyldte mandag aften sidst på måneden.

  -   2011-11-25 15:09:12
Hvad er Fyldt paste??

  -   2011-03-14 11:36:33
gir Frank A helt ret. det hun har gang i her er pasta bosciola, som skovhuggerne i italien finder meget populært om efteråret når de er ude og samle de første svampe i skovene. dog laves det med bacon og ikke skinke. alfredo er en super lækker pastaret men skriv lige det rigtige i overskriften.

  -   2010-10-12 22:29:49
Det har intet at gøre med Alfredo - opskriften er smør og parmesan samt fettucini. Det er meget mere lækkert og enkelt nåt man bruger originalen

  -   2009-11-08 09:40:20
kanon godt, nemt og billigt. Vi spiste og spiste:)