Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ananasfromage IIII

Ananasfromage IIII, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :




Ingredienser:
1 lille dåse ananas (ca. 250 g frugt)
4 blade husblas
4 æg
4 spsk.sukker
1 dl.ananaslage
 saft af 0.5 citron
1.5 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 flødeskum
 ananasstykker
 


Opskrift:

Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter.
Del æggene, og pisk blommerne hvide med sukkeret. Tilsæt ananaslage og citronsaft.
Tryk husblasen fri for vand og smelt den over vandbad. Lad den svale og hæld den så håndvarm i en tynd stråle i æggemassen, mens der røres godt.
Pisk fløden og æggehviderne sive hver for sig. Gem lidt flødeskum til pynt.
tilsæt ananasstykkerne, når æggemassen er ved at stivne. Vend herefter de stiftpiskede hvider forsigtigt i sammen med flødeskummet.
Hæld fromagen i en skål og lad den stå koldt, til den er helt stiv, mindst 1 time.
Pynt før servering med flødeskum og ananasstykker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12818 gange,
og udskrevet 475 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Annelie Henriksen  -  2013-04-23 17:49:17
Er det muligt at bruge en frisk ananas?


MIKKELB  -  2009-01-01 20:46:16
en fin ananas fromage