Pebernødder glutenfri

Pebernødder glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Maizenamel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
60 g.smør
80 g.mørk farin
1 æg
100 g.majsmel
20 g.maizena
1 tsk.stødt koriander
1 tsk.Kanel, stødt
0.5 tsk.stødt ingefær
0.5 tsk.stødt peber
0.5 tsk.stødt nellike
0.5 tsk.hjortetaksalt
 
Opskrift:
Dejen røres med maskine. Smør, æg og brun farin kommes i skålen og røres godt indtil farinen er opløst. Melsorterne vejes og blandes med krydderier og kommes så i røreskålen og røres i min. 10 min. Dejen stilles til afkøling i 30 min.

Rul dejen til fingertykke stænger og skær ud til pebernødder med en skarp kniv. Stilles på en beklædt bageplade og bages i ca. 10 min. ved 180 grader.


karakterer:
Opskriften er vist 22578 gange,
og udskrevet 757 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2014-12-06 16:07:43
Der er ikke hvedemel i Öetkers hjortetakssalt. Der er dog en opskrift på klejner der måske har forvirret? Hjortetakssalt består af af ammoniak, hydrogen("ilt") og carbon, intet andet.

  -  2011-12-09 19:27:39
Der er hvedemel i hjortetaksalt. så det skal man ikke bruge.