Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsinfromage II

Appelsinfromage II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
4 æggeblokker
100 g.sukker
 revet skal af 2 appelsiner
1.5 dl.appelsinsaft
2 dl.piskefløde
2 stiftpiskede æggehvider
4 blade husblas
 
 Pynt:
 Appelsinskiver
 


Opskrift:

Æggeblommerne piskes med sukker og revet sppelsinskal. Husblas sættes i blød i koldt vand, krammes hårdt op og smelter i lidt af den opvarmede appelsinsaft og afsvaler med resten af saften og hældes i æggeblommerne sammen med den piskede fløde og de stiftpiskede æggehvider. Alt blandes let og smages til, og husk fromagen skal være næsten helt stiv, inden den hældes i portionsglas eller i en serveringsskål. Pyntes enkelt med lidt appelsin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15405 gange,
og udskrevet 640 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu