Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødestuvede kartofler II

Flødestuvede kartofler II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Flødestuvede kartofler II, billede 4 Flødestuvede kartofler II, billede 1 Flødestuvede kartofler II, billede 2 Flødestuvede kartofler II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kogte kolde kartofler
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Smelt smørret, tilsæt melet og pisk godt. Hæld fløden i opbagningen lidt ad gangen under stadig piskning. Lad saucen koge i ca. 5 minutter, pisk i saucen så den ikke klumper.

Er saucen for tyk tilsættes lidt vand.

Tilsæt kartoflerne i skiver eller kvarte og smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 48591 gange,
og udskrevet 465 gange.


Energi:
KJ total 9614 (2289 kcal)
KJ pr. Pers. 2403 (572 kcal)
Vægt ialt 1234 gram
Vægt pr. Pers. 308 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 779 KJ (185 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 14.2 gram
Kulhydrat 13.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

egekjær  -  2016-10-25 16:05:28
Jeg plejer at give det en smule sennep, lidt sukker og lidt eddike - så bliver der lidt mere smag og det kan jeg godt lide


lene, lindholm  -  2011-09-16 13:01:17
hej. skal retten i ovnen og hvor lang tid? eller blot spises som stuvede kartofler fra gryden hmmmmmm?


LotteGodten  -  2010-07-15 15:47:55
Nøjj, det ser lækkert ud! Skal helt sikkert prøves :D