Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødestuvede porrer I

Flødestuvede porrer I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Flødestuvede porrer I, billede 4 Flødestuvede porrer I, billede 1 Flødestuvede porrer I, billede 2 Flødestuvede porrer I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Sauce:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   


Opskrift:

Porrerne renses, skæres i grove stykker og koges, ca. 8 minutter.

Smelt smør i en lille gryde, rør mel i til en afbagning, tilsæt fløden og pisk imens kraftigt over svag varme. Kog sovsen igennem 5 minutter ved svag varme.

Kom de kogte porrer i og smag til med salt og peber.

Drys evt. persille over til pynt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 25074 gange,
og udskrevet 315 gange.


Energi:
KJ total 9007 (2144 kcal)
KJ pr. Pers. 2251 (536 kcal)
Vægt ialt 934 gram
Vægt pr. Pers. 233 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 964 KJ (229 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 22.7 gram
Kulhydrat 5.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jytte  -  2013-11-27 00:28:28
rigtig god til hamburgerryg.


  -  2012-11-16 08:19:04
15/11-12 Meget nem - og god med ristede skinketern i.