Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsinsovs II

Appelsinsovs II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ivonne

Indsendt :





Ingredienser:
2-3 appelsiner (en ½ i både resten som fileér)
5 dl.tør hvidvin
1 spsk.god balsamisk eddike
4 stk.sukker
 lidtmaizena
1 dl.piskefløde
 


Opskrift:


varm sukker op på en lille pande og tilsæt balsamiske eddike, hvidvin og en ½ pillet appelsin i både. lad det simre i et stykke tid (5 min) tilsæt en smule maizena og fløde. Når sovsen bliver tykker tages den af ilden og holdes varm tilsæt fileerne.

Tips:

smager af appelsin som ellers er svære at få frem god til vildt og bare som en anderleds sovs




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13271 gange,
og udskrevet 232 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu