Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Maria´s koteletter i fad

Maria´s koteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Betina Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
6 gode koteletter uden ben og fedtkant
1 pk.Bacon i tern
1 pk.cocktailpølser
1 ds.tomatpure
5 dl.fløde
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 200 gr.

Brun koteletterne på panden med lidt fedtstof og de krydderier man foretrækker, læg koteletterne i et ovnfast fad(behøver ikke at blive smurt), rist bacon på panden til det er godt sprødt, hæld bacon fra og læg det på fedt sugende papir, OBS.. panden skal ikke vaskes af, tag tomat pure´og læg det på den uafvaskede pande, tilsæt fløden og pisk/rør godt sammen, tilsæt salt og peber efter smag, læg staniol over fadet og sæt det i ovnen ca. 30 - 45 min. lav en dejlig salat og server med varme flutes til....

Tips:

Retten kan laves om så man bruger både kalkun og kylling, der findes kalkun bacon og kalkun pølser, det er kun fantasien der sætter grænser med denne helt perfekte ret.. det er både hverdagsmad og gæstemad..







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8957 gange,
og udskrevet 127 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu