Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Werther's softice med karamelsauce

Werther's softice med karamelsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christina

Indsendt :





Ingredienser:
 Softicen:
1 l.is
2.5 dl.piskefløde
0.5 pk.Werther's Original
 
 Karamelsaucen:
2 dl.vand
85 g.sukker
25 g.smør
2 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Først tager man isen op, en halv time før man skal bruge den. Knus Werther's, og pisk fløden, her efter skæres isen i stykker og piskes i fløden, tilsidst kommes Werther's krømlet i, og det hele blandes og sættes i fryseren.

Her efter laves karamelsausen.
Bring vand, sukker og smør i kog på en pande. Kog blandingen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 8 min. eller til blandingen er lys gylden. Tilsæt piskefløde og kog ved svag varme og under omrøring i ca. 8 min. Lad karamelsaucen køle let af. Rør i sausen af og til.

softicen tages op og serveres i kopper, med den lune karamelsauce oven på.

Tips:

Man kan evt. server friske eller frugter på dåse skåret i tern til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5677 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rikke  -  2012-09-29 16:46:48
Jeg fulgte opskriften på sovsen til mindste detalje og endte med en svagt gul og skillende væske...


Rikke  -  2010-04-21 15:36:46
Super lækker karamelsauce, nem og ligetil, kan varmt anbefales


ind sendern  -  2008-07-12 15:40:57
Det er 2 dl piskefløde man skal bruge til softicen