Fyldte Pandekager med skinke

Fyldte Pandekager med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pandekager:
250 g.hvedemel
2 dl.mælk
2 dl.vand
4 æg
0.5 tsk.salt
2 spsk.olie
 fedtstof til bagning
 
 Fyld:
200 g.flødeost
1 pk.skinke i tern eller strimler
250 g.champignon (ristes)
1-2 spsk.sennep
 purløg
 Revent ost
 
Opskrift:
Pandekagedej:

Pisk alle ingredienserne sammen til en klumpfri jævning. Lad den trække i køleskabet ½ time. Bag 12-14 tynde pandekager.

Hvis du bager dem i olie (meget lidt på panden af gangen da der også er olie i dejen), er de meget nemmere at rulle sammen om fyldet, selv om de bliver næsten kolde.
Fyldet røres bare sammen og der lægges lidt på hver pandekage.
Lig pandekagerne i et fad. Drys ost over og bag dem ved 200 grader i 20 min.


Tips:

De kan også kommes i en folieform og fryse dem, så kan man tage formen lige fra fryseren og til ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 59414 gange,
og udskrevet 1525 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-04-30 19:17:20
Rigtig, rigtig god. Godkendt af konen med et smil.

  -   2012-10-07 15:04:07
okay godfred boglært!!!!! der er vist ikke nogen der er trivl om hvad rikke mener

  -   2012-09-24 13:05:03
På dansk hedder det ikke "Lig pandekagerne i et fad" m e n: Læg pandekagerne i et fad (og så ligger de som da de blev lagt)

  -   2008-07-25 13:11:28
Synes pandekagerne er lidt kedelige og smager af for lidt. Pas på med sennepen - 1 spsk er mere end nok.