Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sarah Bernhard kager II

Sarah Bernhard kager II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kaengubarnet

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.mørk chokolade
20 makroner
100 g.sukker
1.5 dl.vand
4 æggeblommer
200 g.smør
1.5 spsk.cacao
 


Opskrift:

Sukker og vand koges i ca. 15 min.
Pisk æggeblommerne let sammmen og hæld sukkerlagen heri under omrøring.
Lad blandingen hvile.
Tilsæt smørret en tskf. af gangen og pisk godt hele tiden.
Tilsæt cacao og sæt derefter blandingen i køleskabet.
Når cremen er kold, smørres den på markronernes flade side og formes i en top.
Smelt chokoladen over vandbad og lad den køle lidt af.
Dyp cremesiden af kagerne i chokoladen og lad dem stivne i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8079 gange,
og udskrevet 136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu