Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Creme stang

Creme stang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Dej:
325 g.hvedemel
175 g.smør
1.25 dl.mælk
25 g.gær
1 æg
1 spsk.sukker
 
 Creme:
1.5 dl.mælk
2 æggeblommer
1 tsk.vanillesukker
4 spsk.sukker
1 top tsk. maizenamel
 
4 spsk.hindbærmarmelade
 


Opskrift:

Smørret smuldres i melet, mælken lunes, til det er håndvarmt, og hældes over gæren, rør til gæren er opløst. Kom gær og mælk i melet sammen med æg og sukker, og ælt dejen til den er let og lind. Stil den til hævning på et lunt sted 30 minutter.

Creme:
Bring mælken i kog, rør æggeblommerne med vanillesukker, sukker og maizenamel, og pisk den kogende mælk i, kom crememassen tilbage i gryden og lad det koge igennem nogle min. Køl cremen af.

Dejen slås sammen og deles i to. Lav en pølse af hver og bred den ud. Læg nu en stribe creme på hver stang, herpå sprøjtes en stribe marmelade. Dette gøres bedst ved at lave et kræmmerhus af pergamentpapir. Fold dejen sammen om fyldet fra hver side. Lad stængerne hæve 10 minutter.

Bag dem i ovnen ved 200 grader C i ca. 20 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10426 gange,
og udskrevet 147 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu