Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kransekage 05

Kransekage 05, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.marcipan
3.5 dl.flormelis
1 æggehvide
 
 Glasur:
3 dl.flormelis
1 æggehvide
 
 Pynt:
 Efter lejligheden
 
 (Skal der laves en kegle brug evt. lidt chokolade til at lime stykkerne sammen med.)
 


Opskrift:

1. Marcipan æltes med flormelis og æggehvide.

2. Lidt flormelis kommes på bordet, og massen trilles til trekantede stænger.

3. Til en kransekage-top skæres stængerne ud i 8 cm - 12 cm - 16 cm - 20 cm - 24 cm - 28 cm - 32 cm - 36 cm-lange stykker som formes som kranse.

4. Kransene bages i 7 min. ved 250 grader.

Kransene afkøles, pyntes med glasur og stables evt. med lidt chokolade imellem.

Tips:

Hjemmelavet kransekage smager langt bedere end den man køber!




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kransekage



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (7 stemmer)

Opskriften er vist 8349 gange,
og udskrevet 221 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

BB  -  2008-12-31 21:23:19
Denne opskrift bør slettes - ved 250 grader brænder kagerne og kan smides ud.


  -  2008-12-31 15:12:40
Den bliver helt flad, men smager fint nok...