Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kucko's Pasta

Kucko's Pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Aris Kuckovic

Indsendt :





Ingredienser:
 Saucen:
1 Forårsløg
1 Fedhvidløg
1.5 dl.Madlavningsfløde (18%)
0.75 spsk.Tomatpuré
1 pakkekalkun i tern
0.25 spsk.Chilli
1 spsk.Salt
0.5 spsk.Peber
40 g.smør
 
 Pastaen:
200 g.Pasta
200 g.Farfalle
 Stilken af en forårsløg
1 tsk.hakket hvidløg
3 spsk.Olie
0.5 spsk.Vageta (Bosnisk krydderi)
 


Opskrift:

Pastaen:

Først hælder du vand i den gryde du vil koge pastaen i, derefter hælder du olien, vagetaen, hvidløg og den grovhakkede forårsløg-stilk. Lad dette stå til vandet koger.
Når vandet koger tager du alle de grøntsagsrester der nu skulle være i, op af gryden, og hælder Farfalle og Pasta i gryden.
Når Farfallen og Pastaen har kogt i 7-8 min. skruer du ned for varmen, og lader den kode yderligere i 7-8 min.

Saucen:

Først smelter du smørret i en lille gryde, hvori du svitser den hakkede hvidløg og den hakkede forårsløg, når du har gjort det, tilsætter du kalkunternene, tomatpuréen, fløden og til sidst kryderierne.
Lad saucen stå og småkoge, smag evt. selv til med andre krydderier.

Det er en god idé at vente med at lave saucen til du har sat pastaretten over!

Velbekomme!







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 4830 gange,
og udskrevet 74 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu