Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Romfromage III

Romfromage III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : masser

Indsendt :


Romfromage III, billede 4 Romfromage III, billede 1 Romfromage III, billede 2 Romfromage III, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
7 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
140 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1.5 dl. Brun rom 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
8 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
6.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Sæt husblassen i blød i koldt vand.

Pisk æg og sukker grundigt. Tilsæt halvdelen af rommen.

Vend den stiftpiskedet fløde i.

Knuges næsten fri af vand, smeltes i en lille gryde i det vand der hænger ved husblassen. Tilsæt den sidste halvdel af rommen når husblassen er taget af varmen. Tilsæt den smeltede husblas/rom i en tynd stråle under konstant omrøring så der ikke kommer klumper/tråde.

Sættes køligt i 3-4 timer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 31462 gange,
og udskrevet 551 gange.


Energi:
KJ total 15207 (3620 kcal)
KJ pr. Pers. 1900 (452 kcal)
Vægt ialt 1058 gram
Vægt pr. Pers. 132 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1436 KJ (342 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 25.6 gram
Kulhydrat 15.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

edel  -  2015-12-30 17:09:51
Hvad skal citronsaften bruges til står ikke noget om i opskriften