Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kylling og asparges i tarteletter

Kylling og asparges i tarteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maria

Indsendt :


Kylling og asparges i tarteletter, billede 4 Kylling og asparges i tarteletter, billede 1 Kylling og asparges i tarteletter, billede 2 Kylling og asparges i tarteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Smørbolle:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
10 Tarteletter Luxus 1 tartelet vejer ca. 23 gram.
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Skær kyllingefiletterne i små tern og brun dem i det smeltede smør 3-4 minutter. Tilsæt lidt salt og peber og derefter væden fra aspargsene (gem aspargessnitter) og vand. Kog det hele i 20 minutter.

Mens det koger tændes ovnen på 150 grader C i varmeluft. Tarteletterne sættes i en varm ovn 5 minutter før sovsen hældes i.

Når Kyllingen og aspargsene har kogt tilsættes smørbolle indtil man får den ønskede konsistens, hvorefter de afdryppede asparges tilsættes. Tarteletterne tages ud af ovnen og sovsen hældes i.

Hvis man ønsker kan man pynte med lidt tørstegte bacontern og en lille persilledusk - Dette kan også klargøres under kogningen.

Tips:

Smørbolle:
Smør og mel røres sammen.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (224 stemmer)

Opskriften er vist 785291 gange,
og udskrevet 11152 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4391 (1045 kcal)
KJ pr. Pers. 1097 (261 kcal)
Vægt ialt 1288 gram
Vægt pr. Pers. 322 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 340 KJ (81 kcal)
Protein 10.8 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anders  -  2017-03-11 15:57:23
Man snyder sig selv for rigtig høne i asparges, hvis ikke man starter med en hel høne! Suppen bliver 100 gange bedre :)

Foe  -  2016-01-21 17:11:13
Tilsæt evt. en halv teskefuld karry

nuunu og bine  -  2013-02-03 20:35:49
lidt fløde og aspars vand i og den er helt igennem perfekt! mums! :)

Dorthe   -  2012-12-12 20:06:33
Er der nogen som ved om man kan lave fyldet på forhånd og putte det i fryseren til man har brug for det?

?  -  2012-11-08 20:08:33
Den er virkelig god og den smager mums

  -  2012-11-06 11:13:45
Fik prøvet at lave min første mel bolle. 1/2 mel 1/2 smør lavet til en kugle. God opskrift, så nem og smager rigtig godt.

Pondu  -  2012-09-22 15:15:38
Rigtig god og nem på at lave en hurtig og lækker omgang (Kylling) i asparges :-)

Kristina  -  2012-04-21 17:50:36
Smager helt fantastisk! Min søn på 11 er vild med dem. Jeg tilsætter en hønseterning, for ekstra smag.

Tina  -  2011-04-18 13:54:25
Elsker tarteletter og denne opskrift er perfekt

MIIG!<3  -  2011-01-30 17:54:04
Lækkert!! nu glæder jeg mig bare til at smage!:D min konsistens er helt perfekt! *godt billede til opskriten! - man for virkelig lyst til at spise en.

Mikkel  -  2010-10-17 18:25:07
Nemt og lækkert jeg brugte hønsebouillon i setdet for vand det giver lige et extra pift 9 * herfra

Flemming  -  2010-04-22 10:04:25
Lidt rejer ovenpå er ikke ueffen

ironkok  -  2009-11-14 15:29:35
det tager ca 30 - 45 min at lave dem på denne måde Vis i skal lave en rigtig lux udgave, som er beskrevet i en gammel kogebog, så pynt med ægte maryonæse,karse,tomat og aspars.

klassen  -  2009-05-19 09:27:31
i må gerne lige skrive hvor lang tid det tager og lavee det!

  -  2009-01-02 19:08:13
Smagen er udsøgt, men konsistensen er dog for tynd!

Steen  -  2008-08-23 18:00:06
Lidt til at lave, selv når man er ny i køkkenet.